browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Konoba

Konoba Duboković nalazi se u Pitvama, u okviru stare obiteljske kuće iz 19. st. iz čijeg se dvorišta pruža prekrasan pogled na jelšanski zaljev i okolna brda bogata borovinom i makijom.

Smještena u samom srcu slikovitog gradića, konoba je počela s radom 1999. i od tada su je posjetili brojni domaći i svjetski gurmani u potrazi za dobrom spizom spremljenom na tradicionalan način.
Sam ulazak u dvor, kojim dominira čarobna kombinacija kamena i zelenila loze, cvijeća i mediteranskog bilja, nezaboravno je iskustvo, istovremeno umirujuće i očaravajuće.

Restoran raspolaže vlastitim parkingom.
Dođite i uvjerite se, nećete pogriješiti!

Roštilj na drva daje hrani posebnu notu!

Sva jela pripremamo na tradicionalan način prema starinskim receptima, koristeći mediteranske začine i domaće maslinovo ulje, prvoklasne komade mesa i ribe. Za roštilj i peke koristimo isključivo drvo, čiji miris omogućuje uistinu poseban doživljaj hrane.
Specijalitet kuće je peka koju pripremamo na različite načine – s janjetinom, teletinom ili hobotnicom. Kako priprema peke traje minimalno 2,5 sata, molimo vas da narudžbu najavite barem 6 sati ranije.

Uživajte!